– Nu kan jeg endelig dele billederne fra i weekenden!-Jeg tog billeder af de sødste piger med deres ponyer. Billederne blev bare rigtig gode!-PHOTOSHOOT I PÅSKEN?-Jeg har måske tid Mandag og Tirsdag. Hvis jeg kan, kan jeg tage billeder af dig. Hvis du bor på østsjælland/storkøbenhavn, har jeg tid. Skriv over direct!-Model: @juliane.amstrup@cassandra.b.azeddine-Hav en god dag!? #signekorsvikfoto

- Nu kan jeg endelig dele billederne fra i weekenden!-Jeg tog billeder af de sødste piger med deres ponyer. Billederne blev bare rigtig gode!-PHOTOSHOOT I PÅSKEN?-Jeg har måske tid Mandag og Tirsdag. Hvis jeg kan, kan jeg tage billeder af dig. Hvis du bor på østsjælland/storkøbenhavn, har jeg tid. Skriv over direct!-Model: @juliane.amstrup@cassandra.b.azeddine-Hav en god dag!? #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *