PÅSKEKONKURRENCE-Jeg har i samarbejde med @annahanssing lavet en påskekonkurrence. Jeg er hendes sponsor, og har sponsoreret denne konkurrence.Du kan vinde 5 redigerede billeder, som er redigeret af @signekorsvikfoto.-For at deltage skal du;Følge @signekorsvikfoto & @annahanssingSkrive i kommentaren hvorfor det lige er dig, der skal vinde!-VINDEREN BLIVER FUNDET OM EN UGE!-Held og lykke, til alle som deltager! #signekorsvikfoto

PÅSKEKONKURRENCE-Jeg har i samarbejde med @annahanssing lavet en påskekonkurrence. Jeg er hendes sponsor, og har sponsoreret denne konkurrence.Du kan vinde 5 redigerede billeder, som er redigeret af @signekorsvikfoto.-For at deltage skal du;Følge @signekorsvikfoto & @annahanssingSkrive i kommentaren hvorfor det lige er dig, der skal vinde!-VINDEREN BLIVER FUNDET OM EN UGE!-Held og lykke, til alle som deltager! #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *