Tillykke til…?-Stort tillykke til @carla_og_merci og @oliviabareket_! Det bar super svært at vælge en vinder. Så Anna og jeg, blev enige om at vælge to. De fortjener det begge!-I skal sende 5 gode billeder til mig over Direct, og så bliver de lavet så hurtigt som muligt.-Tak til alle der deltog. Følg med på siden, måske kommer der endu en konkurrence som minder om?#signekorsvikfoto

Tillykke til...?-Stort tillykke til @carla_og_merci og @oliviabareket_! Det bar super svært at vælge en vinder. Så Anna og jeg, blev enige om at vælge to. De fortjener det begge!-I skal sende 5 gode billeder til mig over Direct, og så bliver de lavet så hurtigt som muligt.-Tak til alle der deltog. Følg med på siden, måske kommer der endu en konkurrence som minder om?#signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *