Godmorgen skønne følgere!-I er godt nok blevet aktive på det sidste. De fleste billeder får over 50 likes!? Tusind tak!!!-I weekenden skal jeg dsv ikke til Roskilde dyrskue. Jeg synes ikke det er lige på spændende som storehestedag. Dog kommer der snart et stævne jeg skal tage billeder til!-Model: @olivialiorbareketFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Godmorgen skønne følgere!-I er godt nok blevet aktive på det sidste. De fleste billeder får over 50 likes!? Tusind tak!!!-I weekenden skal jeg dsv ikke til Roskilde dyrskue. Jeg synes ikke det er lige på spændende som storehestedag. Dog kommer der snart et stævne jeg skal tage billeder til!-Model: @olivialiorbareketFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *