Smukkeste Shakira, som er min sponsorrytters pony!-I weekenden er der stævne på STRK (Stutsborg Rideskole, som ligger i Farum) hvor jeg vil tage billeder til både dressur og springstævnet!?Så hvis du skal starte der, må du gerne skrive til mig, hvis jeg skal tage billeder af dig!-Jeg tog nogle springbilleder igår. Ikke så mange, men der er stadig nogle gode ind i mellem!??Er det nogle billeder i gerne se??-Model: @annahanssingFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Smukkeste Shakira, som er min sponsorrytters pony!-I weekenden er der stævne på STRK (Stutsborg Rideskole, som ligger i Farum) hvor jeg vil tage billeder til både dressur og springstævnet!?Så hvis du skal starte der, må du gerne skrive til mig, hvis jeg skal tage billeder af dig!-Jeg tog nogle springbilleder igår. Ikke så mange, men der er stadig nogle gode ind i mellem!??Er det nogle billeder i gerne se??-Model: @annahanssingFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *