Her er et af de mange billeder jeg tog til stævnet i weekenden! Jeg er meget tilfreds med billederne!-Jeg tog billeder til Stutsborgs pinsestævne, hvor der både var spring og dressur.I søndags da der var dressurstævne, regnede det næsten hele dagen, hvor mandag til springstævnet, var der høj sol og er faktisk blevet en smule solbrændt i hovedet, ahahah!-Model: @sophie.gregersenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Her er et af de mange billeder jeg tog til stævnet i weekenden! Jeg er meget tilfreds med billederne!-Jeg tog billeder til Stutsborgs pinsestævne, hvor der både var spring og dressur.I søndags da der var dressurstævne, regnede det næsten hele dagen, hvor mandag til springstævnet, var der høj sol og er faktisk blevet en smule solbrændt i hovedet, ahahah!-Model: @sophie.gregersenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *