JEG TOG BILLEDER IGÅR!!-Endelig havde jeg tid til at tage nogle nye billeder. Det er jeg så glad for, og jeg synes det er blevet så så fine! Dette er en af dem!-Har du snart fødselsdag? Eller kende du nogle der har? Så kan du ønske dig, eller give, et gavekort til et photoshoot hos mig! I kan skrive til mig over Direct eller på signekorsvikfoto@gmail.com hvis du er interesseret. Du kan også ønske dig det, så sig til dine venner og forældre at du er interesseret!?-Model: @maria_riisbjergFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

JEG TOG BILLEDER IGÅR!!-Endelig havde jeg tid til at tage nogle nye billeder. Det er jeg så glad for, og jeg synes det er blevet så så fine! Dette er en af dem!-Har du snart fødselsdag? Eller kende du nogle der har? Så kan du ønske dig, eller give, et gavekort til et photoshoot hos mig! I kan skrive til mig over Direct eller på signekorsvikfoto@gmail.com hvis du er interesseret. Du kan også ønske dig det, så sig til dine venner og forældre at du er interesseret!?-Model: @maria_riisbjergFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *