Så ramte Anna de 500 følgere! Jubiii! Det er vi begge så glade for.-I denne anledning, vil Anna og jeg lave en konkurrence. Jeg ville helt klart deltage, hvis jeg var jer! Fordi – Der er nemlig et photoshoot på højkant.For at deltage skal du…-Følge @annahanssing og @signekorsvikfoto.Skrive hvorfor det lige er DIG der skal vinde.Skrive det postnummer, hvor shootet vil foregå.Tagge 2-3 personer, som ville være intereserret i at deltage.DET ER ALT!-*OBS*Dem der bor tættest på Anna og jeg, vil have større chance for at vinde. Vi bor på Nord/Østsjælland.-HELD OG LYKKE! #signekorsvikfoto

Så ramte Anna de 500 følgere! Jubiii! Det er vi begge så glade for.-I denne anledning, vil Anna og jeg lave en konkurrence. Jeg ville helt klart deltage, hvis jeg var jer! Fordi - Der er nemlig et photoshoot på højkant.For at deltage skal du…-Følge @annahanssing og @signekorsvikfoto.Skrive hvorfor det lige er DIG der skal vinde.Skrive det postnummer, hvor shootet vil foregå.Tagge 2-3 personer, som ville være intereserret i at deltage.DET ER ALT!-*OBS*Dem der bor tættest på Anna og jeg, vil have større chance for at vinde. Vi bor på Nord/Østsjælland.-HELD OG LYKKE! #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *