#signekorsvikfoto Endu et springbillede. Tja, jeg kan ikke sige andet at jeg elsker at tage springbilleder!!?-Vil gerne have svar på noget, som jeg spørger JER om!Hvorfor følger i mig?Hvad er der specielt ved mine billeder?I må meget gerne svare.-Jeg vælger 2-4 personer, som har de bedste kommentarer. De får et shoutout på min story.-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #photography #horsephotos #pferd #showjumping

#signekorsvikfoto Endu et springbillede. Tja, jeg kan ikke sige andet at jeg elsker at tage springbilleder!!?-Vil gerne have svar på noget, som jeg spørger JER om!Hvorfor følger i mig?Hvad er der specielt ved mine billeder?I må meget gerne svare.-Jeg vælger 2-4 personer, som har de bedste kommentarer. De får et shoutout på min story.-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #photography #horsephotos #pferd #showjumping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *