Godmorgen.-Da jeg i mandags var til reparation med mit kamera, lød det ikke godt. De siger at det ikke helt kan svare sig at lave det, da det ville koste mere end hvad det har kostet!? Så nu ved jeg ikke helt lige hvad jeg gør!??-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #horse_of_instagram #horse_riding #storehestedag2017 #storehestedag #horse_like #showjumping #showjumpingpony

Godmorgen.-Da jeg i mandags var til reparation med mit kamera, lød det ikke godt. De siger at det ikke helt kan svare sig at lave det, da det ville koste mere end hvad det har kostet!? Så nu ved jeg ikke helt lige hvad jeg gør!??-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #horse_of_instagram #horse_riding #storehestedag2017 #storehestedag #horse_like #showjumping #showjumpingpony

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *