Så fik jeg endelig købt mig et nyt objektiv!Det har jeg haft brug for længe, da mit andet var gået i stykker!?-Det er et Tamron 18-270. Ved mit gamle objektiv skulle man stå meget langt fra (det startede på 70) så 18 er så godt!-Første gang jeg skal bruge det er på søndag!!-Model: @ferronclementFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #horse_of_instagram #equienephotography #storehestedag #storehestedag2017 #pferdfotografie #horse_like #hestefotograf

Så fik jeg endelig købt mig et nyt objektiv!Det har jeg haft brug for længe, da mit andet var gået i stykker!?-Det er et Tamron 18-270. Ved mit gamle objektiv skulle man stå meget langt fra (det startede på 70) så 18 er så godt!-Første gang jeg skal bruge det er på søndag!!-Model: @ferronclementFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto  #horse #horse_of_instagram #equienephotography #storehestedag #storehestedag2017 #pferdfotografie #horse_like #hestefotograf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *