// Yay! Endelig weekend?-Det er Julie og Kahjal glade for!?-I aften holder vi familiefødselsdag for min lillebror. Imorgen går turen ind til byen. Hele søndag står den på afslapning og lektier!-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hestefotograf #stutsborgrideskole #stutsborg #fall #tgif #horse #horse_of_instagram #pferdfotografie #equienephotography

// Yay! Endelig weekend?-Det er Julie og Kahjal glade for!?-I aften holder vi familiefødselsdag for min lillebror. Imorgen går turen ind til byen. Hele søndag står den på afslapning og lektier!-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hestefotograf #stutsborgrideskole #stutsborg #fall #tgif #horse #horse_of_instagram #pferdfotografie #equienephotography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *