// Denne hest er så smuk!-Billedet er taget på dette års storehestedag! Fik taget så mange fine billeder den dag!-?SPØRGSMÅL?Jeg leder altid efter nyt inspiration til mine billeder. Derfor, vil jeg høre hvilken fotograf der er jeres yndlings…-Hvilken fotograf kan i bedst lide? Både billedemæssigt, kreativitet og kvalitet. Glæder mig at høre hvad i siger?-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #riders #showjumping #showjumpinghorse #horse #horse_of_instagram #equienephotography #pferdfotografie #hestefotograf #storehestedag #storehestedag2017

// Denne hest er så smuk!-Billedet er taget på dette års storehestedag! Fik taget så mange fine billeder den dag!-?SPØRGSMÅL?Jeg leder altid efter nyt inspiration til mine billeder. Derfor, vil jeg høre hvilken fotograf der er jeres yndlings...-Hvilken fotograf kan i bedst lide? Både billedemæssigt, kreativitet og kvalitet. Glæder mig at høre hvad i siger?-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #riders #showjumping #showjumpinghorse #horse #horse_of_instagram #equienephotography #pferdfotografie #hestefotograf #storehestedag #storehestedag2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *