// Katia og Mumu!-Anna er dsv gået hen og er blevet syg, så det bliver kun til billeder med Ellen idag! I skal dog stadig glæder jer til de billeder jeg får taget idag!️-Jeg skal nemlig afprøve noget nyt idag! Kan du gætte hvad det er? Du kan evt se min story for at få et hint!??‍♀️-Model: @katiaglindFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse_of_instagram #hesteliv #stutsborg #equinesofinstagram #equienephotography #pferd #pferdfotografie

// Katia og Mumu!-Anna er dsv gået hen og er blevet syg, så det bliver kun til billeder med Ellen idag! I skal dog stadig glæder jer til de billeder jeg får taget idag!️-Jeg skal nemlig afprøve noget nyt idag! Kan du gætte hvad det er? Du kan evt se min story for at få et hint!??‍♀️-Model: @katiaglindFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse_of_instagram #hesteliv #stutsborg #equinesofinstagram #equienephotography #pferd #pferdfotografie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *