// Skønne Zilvano, som jeg tog billeder af i søndags. Han var godt nok træt efter en lang stævnedag om lørdagen!-Da jeg var ude og tage billeder i søndags, prøvede jeg mit nye objektiv. Jeg var virkelig ikke tilfreds med det, og jeg var ret skuffet da jeg havde smidt mange penge efter det…Så igår byttede jeg det gamle (heldigvis uden besvær) og fik mit nye!! Denne gang er det et Tamron 70-300, som faktisk også var det jeg havde før. Jeg var bare så vild med det!?-På lørdag står den på photoshoot med @ellen_and_minnie og @annahanssing Det glæder jeg mig meget til, især nu når jeg kan komme rigtig igang igen!-Model: Zilvano, @laerkemohl17Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfotoBilledet er ikke betalt, og må derfor ikke bruges.

// Skønne Zilvano, som jeg tog billeder af i søndags. Han var godt nok træt efter en lang stævnedag om lørdagen!-Da jeg var ude og tage billeder i søndags, prøvede jeg mit nye objektiv. Jeg var virkelig ikke tilfreds med det, og jeg var ret skuffet da jeg havde smidt mange penge efter det...Så igår byttede jeg det gamle (heldigvis uden besvær) og fik mit nye!! Denne gang er det et Tamron 70-300, som faktisk også var det jeg havde før. Jeg var bare så vild med det!?-På lørdag står den på photoshoot med @ellen_and_minnie og @annahanssing  Det glæder jeg mig meget til, især nu når jeg kan komme rigtig igang igen!-Model: Zilvano, @laerkemohl17Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfotoBilledet er ikke betalt, og må derfor ikke bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *