// Et af de mange gode billeder jeg fik taget af Ellen og Minnie i lørdags!-Jeg er helt vild med resultaterne fra i lørdags. Vejret var dsv lidt gråt men billederne blev alligevel okay.-Model: @ellen_and_minnieFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse_of_instagram #hesteliv #vallensbækridecenter #SIV #fjordhorse #equinesofinstagram #equienephotography #horsephotographey

// Et af de mange gode billeder jeg fik taget af Ellen og Minnie i lørdags!-Jeg er helt vild med resultaterne fra i lørdags. Vejret var dsv lidt gråt men billederne blev alligevel okay.-Model: @ellen_and_minnieFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse_of_instagram #hesteliv #vallensbækridecenter #SIV #fjordhorse #equinesofinstagram #equienephotography #horsephotographey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *