// Jeg elsker virkelig dette billede!-Jeg fik taget det igår, efter mit shoot med Ellen og Minnie. Min mor var lidt forsinket, så jeg nåede lige at tage nogle billeder til et stævne derude!?-I skal virkelig glæde jeg til at se de billeder jeg tog igår! Jeg synes de er blevet så gode!?-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #vallensbækridecenter #horse_of_instagram #pferd #pferdfotografie #horse_like #equinesofinstagram #equienephotographyBilledet er ikke betalt, og må derfor ikke bruges.

// Jeg elsker virkelig dette billede!-Jeg fik taget det igår, efter mit shoot med Ellen og Minnie. Min mor var lidt forsinket, så jeg nåede lige at tage nogle billeder til et stævne derude!?-I skal virkelig glæde jeg til at se de billeder jeg tog igår! Jeg synes de er blevet så gode!?-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #vallensbækridecenter #horse_of_instagram #pferd #pferdfotografie #horse_like #equinesofinstagram #equienephotographyBilledet er ikke betalt, og må derfor ikke bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *