– Alma og Look at me===============================Imorgen har jeg et photoshoot på Stutsborg Rideklub. Det er der jeg tager størstedelen af mine billeder!-Hvis i ønsker konfirmationsbilleder af mig, kan du altid kontakte mig over direct!-Model: @alma_burnesFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborgrideskole #shiwjumping #pony #pferd #pferdefoto #horsephoto #horsephotography #equinephotography

- Alma og Look at me===============================Imorgen har jeg et photoshoot på Stutsborg Rideklub. Det er der jeg tager størstedelen af mine billeder!-Hvis i ønsker konfirmationsbilleder af mig, kan du altid kontakte mig over direct!-Model: @alma_burnesFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborgrideskole #shiwjumping #pony #pferd #pferdefoto #horsephoto #horsephotography #equinephotography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *