Et billede fra mit seneste photoshoot! Er de ikke skønne?-Jeg undskylder for ikke at have postet så meget. Jeg har haft travlt med lektier, hest, og andet. Det skal jo også være tid til at slappe af!-Mit næste shoot er allerede på Lørdag.?-Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hesteliv #horse_of_instagram #minihorse #shætlænder #equinesofinstagram #equinephotography #minipferd #pferd #pferdfotografie #horsephoto

Et billede fra mit seneste photoshoot! Er de ikke skønne?-Jeg undskylder for ikke at have postet så meget. Jeg har haft travlt med lektier, hest, og andet. Det skal jo også være tid til at slappe af!-Mit næste shoot er allerede på Lørdag.?-Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hesteliv #horse_of_instagram #minihorse #shætlænder #equinesofinstagram #equinephotography #minipferd #pferd #pferdfotografie #horsephoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *