Olivia & Akondo ================================Lille aftenbillede, som blev taget på ridelejr i sommers!-Det blev dsv ikke til noget photoshoot idag, da jeg har lagt mig syg.? Jeg håber jeg bliver klar, så jeg kan komme i skole på mandag!??‍♀️?-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hesteliv #horse_of_instagram #stutsborg #equinesofinstagram #equienephotography #photography #dressagepony #equestriansport #pferd #pferdfotografie

Olivia & Akondo ================================Lille aftenbillede, som blev taget på ridelejr i sommers!-Det blev dsv ikke til noget photoshoot idag, da jeg har lagt mig syg.? Jeg håber jeg bliver klar, så jeg kan komme i skole på mandag!??‍♀️?-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hesteliv #horse_of_instagram #stutsborg #equinesofinstagram #equienephotography #photography #dressagepony #equestriansport #pferd #pferdfotografie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *