– Isabella & Max===========================God weekend, og ikke mindst, glædelig 1 December!Hver søndag i advent, vil der komme en lille quiz op. Det handler om min side. Dem som svarer rigtigt, vil vinde en præmie!-VIGTIGTAnna og jeg har sammen aftalt at stoppe samarbejdet mellem os. Vi havde ikke rigtig tid til det, og kunne ikke på samme tid. Så vi aftalte i fællesskab, af slutte aftalen…?-Model: @isabelladuusFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #showjumper #showjumpinghorse #horse #pferd #samshield #montar #equestrianphotography #photography #horsephotography #hest

- Isabella & Max===========================God weekend, og ikke mindst, glædelig 1 December!Hver søndag i advent, vil der komme en lille quiz op. Det handler om min side. Dem som svarer rigtigt, vil vinde en præmie!-VIGTIGTAnna og jeg har sammen aftalt at stoppe samarbejdet mellem os. Vi havde ikke rigtig tid til det, og kunne ikke på samme tid. Så vi aftalte i fællesskab, af slutte aftalen...?-Model: @isabelladuusFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #showjumper #showjumpinghorse #horse #pferd #samshield #montar #equestrianphotography #photography #horsephotography #hest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *