Jeg kan ikke andet end at elske dette par! Min bedste veninde, Olivia, på Akondo!============================Husk at i kan ønske jer et gavekort til et photoshoot i julegave!-Jeg har endu ikke nogle planer for mit næste photoshoot! Der kommer måske et i december måned!?-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #dressagepony #equestrian #horse #stutsborg #pferd

Jeg kan ikke andet end at elske dette par! Min bedste veninde, Olivia, på Akondo!============================Husk at i kan ønske jer et gavekort til et photoshoot i julegave!-Jeg har endu ikke nogle planer for mit næste photoshoot! Der kommer måske et i december måned!?-Model: @oliviabareket_Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #dressagepony #equestrian #horse #stutsborg #pferd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *