– Sophie & Zenta===========================Jeg skrev igår på min story, at jeg var løbet tør for billeder. Jeg lavede en meningsmåling for at høre om i helst ville have gamle billeder, eller vente til at jeg fik taget nogle nye. Flest stemte på at jeg skulle poste gamle, så her er et billede fra i sommers!??‍♀️-Husk at i kan ønske jer et gavekort i julegave! Det er et super godt ønske!-Til alle dem der har fået et photoshoot af mig:En spændende mulighed kommer snart til jer! Vær opmærksom på siden!-Model: @sophie.gregersenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #dressagepony #samshield #roeckl #horse #pferd #pferdefotografie #horsephotography #photographer #hest #hestefotograf

- Sophie & Zenta===========================Jeg skrev igår på min story, at jeg var løbet tør for billeder. Jeg lavede en meningsmåling for at høre om i helst ville have gamle billeder, eller vente til at jeg fik taget nogle nye. Flest stemte på at jeg skulle poste gamle, så her er et billede fra i sommers!??‍♀️-Husk at i kan ønske jer et gavekort i julegave! Det er et super godt ønske!-Til alle dem der har fået et photoshoot af mig:En spændende mulighed kommer snart til jer! Vær opmærksom på siden!-Model: @sophie.gregersenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #dressagepony #samshield #roeckl #horse #pferd #pferdefotografie #horsephotography #photographer #hest #hestefotograf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *