Gammelt billede – men virkelig også et af mine yndlings!-Siden har stået stille på det sidste. Jeg har haft en del opgaver i skolen, som lige skulle overståede. Jeg fik fremlagt mit naturfag igår, og slap af med en fin karakter!-Jeg skal tage billeder imorgen! Jeg har savnet det så meget – og jeg kan ikke engang huske sidst jeg tog billeder, haha-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #pferd #hest #horsephotography #equinephotography #pferdefotografie #stutsborg

Gammelt billede - men virkelig også et af mine yndlings!-Siden har stået stille på det sidste. Jeg har haft en del opgaver i skolen, som lige skulle overståede. Jeg fik fremlagt mit naturfag igår, og slap af med en fin karakter!-Jeg skal tage billeder imorgen! Jeg har savnet det så meget - og jeg kan ikke engang huske sidst jeg tog billeder, haha-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #pferd #hest #horsephotography #equinephotography #pferdefotografie #stutsborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *