Mit 2017 har været…–HELT FANTASTISK! Jeg har taget billeder af mange skønne mennesker, med deres heste eller ponyer!Generelt et skønt år, især fordi jeg har fået så meget ros på mine billeder!TAK!-Model: @laerke.zilvanoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferd #showjumping #brownhorse #samshield #equestrian #equinephotography #storehestedag #signekorsvikfoto #hackamore #horze #montar

Mit 2017 har været...--HELT FANTASTISK! Jeg har taget billeder af mange skønne mennesker, med deres heste eller ponyer!Generelt et skønt år, især fordi jeg har fået så meget ros på mine billeder!TAK!-Model: @laerke.zilvanoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferd #showjumping #brownhorse #samshield #equestrian #equinephotography #storehestedag #signekorsvikfoto #hackamore #horze #montar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *