Skønneste Ellen & Minnie-Jeg havde en super hyggelig juleaften. Jeg holdte juleaften hos min mor d 24, og juleaften d 23 hos min far!-Hvad var den bedste gave du fik?Jeg kan ikke vælge…??‍♀️-Hav en god ferie! Jeg skal nok poste igen inden at den slutter!#photoshoot #pferd #pferdefotografie #fjordhorse #fjordhest #hest #hestefotograf #equestrian #equinephotographer

Skønneste Ellen & Minnie-Jeg havde en super hyggelig juleaften. Jeg holdte juleaften hos min mor d 24, og juleaften d 23 hos min far!-Hvad var den bedste gave du fik?Jeg kan ikke vælge...??‍♀️-Hav en god ferie! Jeg skal nok poste igen inden at den slutter!#photoshoot #pferd #pferdefotografie #fjordhorse #fjordhest #hest #hestefotograf #equestrian #equinephotographer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *