En tur igennem Lightroom, kan redde et mørkt og uskarpt billede!-Dette billede tog jeg igår! Jeg havde redet min part og jeg havde intet at lave bagefter! Emma og Dream stiller altid op til photoshoot og mine spontane ideer! Hahah?-Hvad synes i om billedet?-Model: @emma.g.riiseFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #palomino #emmaogdream #horze #snow #winter #ticket #palominopony #pferd #dressagepony #stutsborg #equestrian #hestefotograf #pferdefotografie #equinephotography

En tur igennem Lightroom, kan redde et mørkt og uskarpt billede!-Dette billede tog jeg igår! Jeg havde redet min part og jeg havde intet at lave bagefter! Emma og Dream stiller altid op til photoshoot og mine spontane ideer! Hahah?-Hvad synes i om billedet?-Model: @emma.g.riiseFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #palomino #emmaogdream #horze #snow #winter #ticket #palominopony #pferd #dressagepony #stutsborg #equestrian #hestefotograf #pferdefotografie #equinephotography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *