Jeg savner sommer og godt vejr!️-Så derfor vil jeg poste en del billeder, som jeg tog i sommers sidste år. Jeg elsker specielt dette billede, da jeg synes det er anderledes!-Jeg kan slet ikke vente til at jeg skal tage billeder igen. Det er måske på lørdag!-Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborg #stutsborgrideskole #hest #heste #skimmelhest #pony #competition #showjumping #pferd #pferde #pferdfotografie #hestefotograf #horse #equine #cheval #equinesofinstagram #equienephotography

Jeg savner sommer og godt vejr!️-Så derfor vil jeg poste en del billeder, som jeg tog i sommers sidste år. Jeg elsker specielt dette billede, da jeg synes det er anderledes!-Jeg kan slet ikke vente til at jeg skal tage billeder igen. Det er måske på lørdag!-Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborg #stutsborgrideskole #hest #heste #skimmelhest #pony #competition #showjumping #pferd #pferde #pferdfotografie #hestefotograf #horse #equine #cheval #equinesofinstagram #equienephotography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *