Virkelig et skønt konfirmationsbillede som jeg tog sidste år!-Hvis du ønsker billeder af dig og din hest/pony (eller hvis du vil overraske en), så kontakt mig i Direct eller på mail signekorsvikfoto@gmail.com-Hvis du mangler noget at ønske dig, kan du ønske dig et gavekort til SKF!Det er helt klart det værd! Kontakt mig samme sted, som overstående!-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Virkelig et skønt konfirmationsbillede som jeg tog sidste år!-Hvis du ønsker billeder af dig og din hest/pony (eller hvis du vil overraske en), så kontakt mig i Direct eller på mail signekorsvikfoto@gmail.com-Hvis du mangler noget at ønske dig, kan du ønske dig et gavekort til SKF!Det er helt klart det værd! Kontakt mig samme sted, som overstående!-Model: @julierlundFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *