Amalie og Lukas-I får lige et til billede af dem. De er så fine sammen!-Min fremlæggelse igår gik rigtigt godt. Vi havde om kloning af mennesker, og det var rigtig spændende!-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #pictureoftheday #lowkey #horse #whitehorse #equestrians #denmark #stutsborgrideskole #pferd #equestrianphotography #pferdefotografie

Amalie og Lukas-I får lige et til billede af dem. De er så fine sammen!-Min fremlæggelse igår gik rigtigt godt. Vi havde om kloning af mennesker, og det var rigtig spændende!-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #pictureoftheday #lowkey #horse #whitehorse #equestrians #denmark #stutsborgrideskole #pferd #equestrianphotography #pferdefotografie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *