Nu må vejret godt blive bedre…-Igår sneede det igen hos mig. Det må godt stoppe, så vi kan få noget sol og forår. For det betyder at jeg kan tage skønne forårsbilleder!-På billedet ser i søde Idalina og Akondo.-Model: @idalina_og_akondoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferd #horse #hest #cheval #brownhorse #dressagehorse #cascohelmet #hestefotograf #horsephotographer #pferdefotografie #foto #stutsborgrideskole

Nu må vejret godt blive bedre...-Igår sneede det igen hos mig. Det må godt stoppe, så vi kan få noget sol og forår. For det betyder at jeg kan tage skønne forårsbilleder!-På billedet ser i søde Idalina og Akondo.-Model: @idalina_og_akondoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferd #horse #hest #cheval #brownhorse #dressagehorse #cascohelmet #hestefotograf #horsephotographer #pferdefotografie #foto #stutsborgrideskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *