Mathilde og Dukan-Dette billede tog jeg på Stutsborg i weekenden. Det var en rigtig hyggelig dag og jeg fik taget mange billeder!-Model: @mathilde_og_dukanFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #fjordhest #fjordhorse #yellowhorse #rider #equestrian #pferd #pferdefotografie #heste #hestefotograf #equine #equinephotography #onek #riderbyhorse #horze #stutsborgrideskole #showjumping #jumpinghorse

Mathilde og Dukan-Dette billede tog jeg på Stutsborg i weekenden. Det var en rigtig hyggelig dag og jeg fik taget mange billeder!-Model: @mathilde_og_dukanFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #fjordhest #fjordhorse #yellowhorse #rider #equestrian #pferd #pferdefotografie #heste #hestefotograf #equine #equinephotography #onek #riderbyhorse #horze #stutsborgrideskole #showjumping #jumpinghorse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *