Nu går turen snart mod #stutsborg -Dette skønne billede tog jeg igår på Vallensbæk ridecenter. Elsker farven på ponyen-Jeg skal være på Stutsborg hele dagen idag-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #palominopony #dressagepony #dressagehorse #schraf #riderbyhorse #pferdefotografie #horse #equine #equestrian #horsephotography #hest #hestefotograf #equinephotography #vallensbækridecenter

Nu går turen snart mod #stutsborg -Dette skønne billede tog jeg igår på Vallensbæk ridecenter. Elsker farven på ponyen-Jeg skal være på Stutsborg hele dagen idag-Model: ?Fotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #palominopony #dressagepony #dressagehorse #schraf #riderbyhorse #pferdefotografie #horse #equine #equestrian #horsephotography #hest #hestefotograf #equinephotography #vallensbækridecenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *