Smukke Dukan!-Mathilde og Dukan red deres aller første stævne i søndags! De var så dygtige, at de tog en 1. Plads! Hvis du swiper, kan du se hvor glad hun er for det!-Model: @mathilde_og_dukanFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #fjordhest #fjordhorse #yellowhorse #rider #equestrian #pferd #pferdefotografie #heste #hestefotograf #equine #equinephotography #onek #riderbyhorse #horze #stutsborgrideskole #showjumping #jumpinghorse

Smukke Dukan!-Mathilde og Dukan red deres aller første stævne i søndags! De var så dygtige, at de tog en 1. Plads! Hvis du swiper, kan du se hvor glad hun er for det!-Model: @mathilde_og_dukanFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #fjordhest #fjordhorse #yellowhorse #rider #equestrian #pferd #pferdefotografie #heste #hestefotograf #equine #equinephotography #onek #riderbyhorse #horze #stutsborgrideskole #showjumping #jumpinghorse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *