ELSKER dette billede-Jeg må indrømme, at siden står lidt stille for tiden. Jeg arbejder hårdt på mine sidste 4 eksamen. Jeg mangler tysk, dansk, engelsk og naturfag. Alle mundtlige fag!-Derfor vil jeg ikke poste fast, men vil poste når jeg har tid!-Model: @idalina_b_hansenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferdefotografie #micklem #roeckl #hest #pferd #horse #horsephotography #hestefotograf

ELSKER dette billede-Jeg må indrømme, at siden står lidt stille for tiden. Jeg arbejder hårdt på mine sidste 4 eksamen. Jeg mangler tysk, dansk, engelsk og naturfag. Alle mundtlige fag!-Derfor vil jeg ikke poste fast, men vil poste når jeg har tid!-Model: @idalina_b_hansenFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #pferdefotografie #micklem #roeckl #hest #pferd #horse #horsephotography #hestefotograf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *