Smukke smukke Amalie blev konfirmeret i lørdags. STORT tillykke til hende!??-Hvad synes i om billedet? Jeg er helt vild med det.-På torsdag har jeg mit sidste konfirmations-shoot for i år. Så har jeg tage billeder af 4 konfirmander!-Model: @amaliemorescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2018 #konfirmation #hest #pferd #pferdefotografie #whitehorse #micklem #whitedress #konfirmationmedhest #equinephotography

Smukke smukke Amalie blev konfirmeret i lørdags. STORT tillykke til hende!??-Hvad synes i om billedet? Jeg er helt vild med det.-På torsdag har jeg mit sidste konfirmations-shoot for i år. Så har jeg tage billeder af 4 konfirmander!-Model: @amaliemorescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2018 #konfirmation #hest #pferd #pferdefotografie #whitehorse #micklem #whitedress #konfirmationmedhest #equinephotography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *