Godmorgen!️-Jeg nyder allerede min sommerferie fuldt ud. Jeg sluttede 9. Klasse af igår med et flot 12-tal i naturfag!-Allerede idag skal jeg tage billeder af to omgange?-Nu når jeg har sommerferie, og overstået eksamenerne, har jeg massere tid til at poste de billeder jeg tager!-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2018 #horsephotography #pferdefotografie #hestefotograf #whitehorse #horseinspriation #micklem #horse #hest #pferd #cheval

Godmorgen!️-Jeg nyder allerede min sommerferie fuldt ud. Jeg sluttede 9. Klasse af igår med et flot 12-tal i naturfag!-Allerede idag skal jeg tage billeder af to omgange?-Nu når jeg har sommerferie, og overstået eksamenerne, har jeg massere tid til at poste de billeder jeg tager!-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2018 #horsephotography #pferdefotografie #hestefotograf #whitehorse #horseinspriation #micklem #horse #hest #pferd #cheval

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *