Har slet ikke tid til at poste her for tiden.??‍♀️-Jeg startede i gymnasiet efter sommerferien, og der er bare mere at se til, en hvad der var i folkeskolen.Men når jeg har tid, lover jeg at smide et billede eller to op.-Hvis du ønsker billeder til din konfirmation – eller ønsker at overraske din datter/søn med konfirmationsbilleder, så skriv til mig over direct eller på mail signekorsvikfoto@gmail.com️Men vær hurtig. Flere datoer er allerede blevet booket!!-Model: @mighty.and.iFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborg #equestrianphotography #pferdefotografie #skimmel #onek #pferd #hest #horse #roeckl #hacour #springcolours

Har slet ikke tid til at poste her for tiden.??‍♀️-Jeg startede i gymnasiet efter sommerferien, og der er bare mere at se til, en hvad der var i folkeskolen.Men når jeg har tid, lover jeg at smide et billede eller to op.-Hvis du ønsker billeder til din konfirmation - eller ønsker at overraske din datter/søn med konfirmationsbilleder, så skriv til mig over direct eller på mail signekorsvikfoto@gmail.com️Men vær hurtig. Flere datoer er allerede blevet booket!!-Model: @mighty.and.iFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #stutsborg #equestrianphotography #pferdefotografie #skimmel #onek #pferd #hest #horse #roeckl #hacour #springcolours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *