Konfirmationsæsonen nærmer sig med hastige skridt… jeg har stadig ledige tider!?-Amalie, Ida, Alma og Lisa fik sidste år foreviget deres dage med billeder af dem og deres hest.️-Inaktiviteten på det seneste skyldes skole, afleveringer, DÅRLIGT VEJR og meget andet! Men nu når foråret langsom kommer, kommer der også flere billeder.-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #konfirmation18 #konfirmation #hest #pferd #micklem #whitehorse

Konfirmationsæsonen nærmer sig med hastige skridt... jeg har stadig ledige tider!?-Amalie, Ida, Alma og Lisa fik sidste år foreviget deres dage med billeder af dem og deres hest.️-Inaktiviteten på det seneste skyldes skole, afleveringer, DÅRLIGT VEJR og meget andet! Men nu når foråret langsom kommer, kommer der også flere billeder.-Model: @amalie.morescoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horse #konfirmation18 #konfirmation #hest #pferd #micklem #whitehorse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *