Zilvano️-Endelig fik jeg redigeret nogle af billederne fra i lørdags? Jeg kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har taget billeder, så skulle lige igang igen-Model: @laerke.zilvanoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #zilvano #brownhorse #dressagehorse #spring #micklem #horse #pferd #pferdefotografie #horsephotpgraphy #hest #hestefotografBilledet er ikke betalt, og må ikke bruges!

Zilvano️-Endelig fik jeg redigeret nogle af billederne fra i lørdags? Jeg kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har taget billeder, så skulle lige igang igen-Model: @laerke.zilvanoFotograf: @signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #zilvano #brownhorse #dressagehorse #spring #micklem #horse #pferd #pferdefotografie #horsephotpgraphy #hest #hestefotografBilledet er ikke betalt, og må ikke bruges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *