Øjeblikke som dette?-Nana fik taget billeder med sin part Carlos til sin konfirmation. Jeg er super tilfreds til resultatet?-På lørdag står 3 photoshoots på programmet. Alle 3 med konfirmander–Nana og Carlos@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #brownhorse #horse #pferd #chevalBilledet er ikke betalt, og må ikke bruges (c)

Øjeblikke som dette?-Nana fik taget billeder med sin part Carlos til sin konfirmation. Jeg er super tilfreds til resultatet?-På lørdag står 3 photoshoots på programmet. Alle 3 med konfirmander--Nana og Carlos@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #brownhorse #horse #pferd #chevalBilledet er ikke betalt, og må ikke bruges (c)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *