Springbilleder!! Nok det jeg aller bedst kan lide at fotografere. Det kan give så mange forskellige udtryk-Dette billede er fra sidste weekends stævne på Stutsborg Rideskole. Jeg tog billeder af alle klasser, så hvis du red, har jeg også billeder af dig!-@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #brownhorse #showjumping #competition #samshield #catago #equestrian #veredus #jumpinghorse #cheval

Springbilleder!! Nok det jeg aller bedst kan lide at fotografere. Det kan give så mange forskellige udtryk-Dette billede er fra sidste weekends stævne på Stutsborg Rideskole. Jeg tog billeder af alle klasser, så hvis du red, har jeg også billeder af dig!-@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #brownhorse #showjumping #competition #samshield #catago #equestrian #veredus #jumpinghorse #cheval

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *