I stemte på, hvilket billede i helst ville se – dette billede vandt med 75%?-Sille og Hidalgo-Jeg er super tilfreds med billederne jeg tog af dem. Lyset var perfekt, og lokationen ligeså!?-@hidalgo_og_sille@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #hestefotograf #hest #heste #pferd #horse #cheval #konfirmation

I stemte på, hvilket billede i helst ville se - dette billede vandt med 75%?-Sille og Hidalgo-Jeg er super tilfreds med billederne jeg tog af dem. Lyset var perfekt, og lokationen ligeså!?-@hidalgo_og_sille@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #hestefotograf #hest #heste #pferd #horse #cheval #konfirmation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *