Smukkeste Sille og Hidalgo. Hidalgo er den smukkeste pony jeg længe har set-Sille fik taget billeder med ham efter hun var blevet konfirmeret. Der var en mark bag kirken, som var super god at tage billeder i!?–@hidalgo_og_sille@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotography #pferdephotographie #horsephotographer #pferd #horse #hest #cheval #konfirmation #hestefotograf #photography

Smukkeste Sille og Hidalgo. Hidalgo er den smukkeste pony jeg længe har set-Sille fik taget billeder med ham efter hun var blevet konfirmeret. Der var en mark bag kirken, som var super god at tage billeder i!?--@hidalgo_og_sille@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotography #pferdephotographie #horsephotographer #pferd #horse #hest #cheval #konfirmation #hestefotograf #photography

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *