Årets sidste konfirmander fik foreviget deres dag i søndags. Her er et af billederne fra shootet med Mie og Stormy!–Lyset var helt perfekt!?-Skal du konfirmeres i 2020? Du kan allerede nu booke tid! Men vær hurtig, tiderne ryger hurtigt-@mie_funch@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #hestefotograf #konfirmation2019 #konfirmand #redhorse #photo #pferd #horse #cheval #portrait

Årets sidste konfirmander fik foreviget deres dag i søndags. Her er et af billederne fra shootet med Mie og Stormy!--Lyset var helt perfekt!?-Skal du konfirmeres i 2020? Du kan allerede nu booke tid! Men vær hurtig, tiderne ryger hurtigt-@mie_funch@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #horsephotographer #pferdephotographie #horsephotography #hestefotograf #konfirmation2019 #konfirmand #redhorse #photo #pferd #horse #cheval #portrait

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *