Amalia og Chopran?–Et billede fra årets første shoot i søndags. Vejret var så fint, og helt perfekt til at tage billeder i!️-Det var så hyggeligt at fotografere Amalia og Chopran. Chopran elskede at være model?️–@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hest #hestefotograf #heste #horse #pferd #horsephotographer #photoshoot #horsephotoshoot #pferdefotografie #pferdeliebe

Amalia og Chopran?--Et billede fra årets første shoot i søndags. Vejret var så fint, og helt perfekt til at tage billeder i!️-Det var så hyggeligt at fotografere Amalia og Chopran. Chopran elskede at være model?️--@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #hest #hestefotograf #heste #horse #pferd #horsephotographer #photoshoot #horsephotoshoot #pferdefotografie #pferdeliebe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *