Skønneste Lærke og Charmeur–Lærke skulle rigtigt have været konfirmeret sidste fredag. Men grundet situationen vi står i, måtte vi ty til andre løsninger. Lærke hoppede i sit fine tøj, og fik taget billeder med sin pony Charmeur alligevel. Synes resultatet blev rigtig fint?–@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2020 #hest #konfirmand #pferd #cheval #horse #horsephotographer #horsephotograpy #pferdesport #pferdefotografie

Skønneste Lærke og Charmeur--Lærke skulle rigtigt have været konfirmeret sidste fredag. Men grundet situationen vi står i, måtte vi ty til andre løsninger. Lærke hoppede i sit fine tøj, og fik taget billeder med sin pony Charmeur alligevel. Synes resultatet blev rigtig fint?--@signekorsvikfoto #signekorsvikfoto #konfirmation2020 #hest #konfirmand #pferd #cheval #horse #horsephotographer #horsephotograpy #pferdesport #pferdefotografie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *